Utbildning i fillers hos Fillers Stockholm

Fillers utbildning

Behandlingar med fillers och botox har ökat avsevärt under de senaste åren, och är en industri som konstant växer och blir större år efter år. 

Hur vet man vem som man kan gå till för att få en behandling med fillers?

Finns det några speciella förutsättningar om man skulle vilja gå en utbildning för arbeta med injektionsbehandlingar.

Välmående, är en mycket aktuell, men samtidigt en väldigt komplex fråga, där både ens fysiska samt psykologiska mående har en central roll, ofta om man mår dåligt över sitt utseende kan det skapa en inre stress. Det finns olika metoder om hur man kan förändra eller föryngra ens utseende, där de vanligaste behandlingarna är injektioner, då oftast Fillers eller botox. 

Botulinumtoxin (Botox) är ett läkemedel som ger ett naturlig och avslappnat resultat och används framförallt på djupare rynkor. Behandlingen är dock inte bestående, utan måste upprepas var tredje till sjätte månad.

Fillers är en produkt som huvudsakligen består av ämnet hyaluronsyra, ett ämne som även då finns naturligt i kroppen som hjälper huden att hålla sig spänstig. Fillers används framförallt för att minska fina , mindre linjer, läppförstoring eller för att justera ansiktets konturer.

Vem får utföra en fillersbehandling?

Skönhetsbranschen har länge varit ganska oreglerad, vilket har skapat problematik och debatt med att få veta vem som faktiskt erhåller kunskapen och får utföra estetiska injektionsbehandlingar som fillers.

Botox har länge varit mer reglerat än fillers, då endast läkare, tandläkare och sjuksköterskor fått administrera ämnet. Från och mer den 1:a januari 2021 gick en lag igenom som fastställer att endast legitimerad vårdpersonal får utföra injektionsbehandlingarna med fillers och botox.

Fillers utbildning

Den växande efterfrågan av injektionsbehandlingarna har även ökat förfrågningen att få börja jobba med injektionsbehandlingar utav fillers och botox. Vi erbjuder speciellt framtagna utbildningar inom fillers och botox.

En fillersutbildning hos oss kräver ingen tidigare injektionsvana, dock är det krav på att alla deltagare är legitimerad vårdpersonal (läkare, tandläkare, sjuksköterska) för att ta del av deras utbildningar inom Fillers.

Vi har diverse utbildningar inom fillers och botox.

De erbjuder både grundläggande utbildningar som kan skapa en ny och väldigt intressant karriär, men de erbjuder även en mer avancerad fillersutbildning som kan förbättra dina kunskaper inom fillers, och injektionsteknik.

Våra utbildningar har alltid ett begränsat antal deltagare, och tillsammans med deras mycket kunniga utbildningspersonal utförs kurserna alltid i våra fina lokaler vid Liljeholmskajen. Under utbildningarna går vi igenom de senaste teknikerna samt behandlingsmetoderna i fillers. Efter våra kurser får du ett certifikat som visar att du gått en utbildning hos oss.

Vår advanced lips fillersutbildning är en utbildning inom läppfillers. I denna fillersutbildning kan deltagarna ta del utav de olika trenderna och moden inom läppfillers samt deras tillhörande tekniker. Deltagarna kan ta lärdom av anatomi, men även utav risker och riskhantering. Vi lägger även stor vikt vid indikationer, materialkunskap, samt vikten av det perirala området och facial balance vid läppinjektioner.

Efter att ha medverkat i våran utbildning inom fillers vill vi att deras deltagare ska kunna erbjuda sina framtida patienter ett professionellt bemötande. Då vi både utför behandlingar och utbildningar inom fillers och botox har de en stor kunskap av vad som är viktigt inom skönhetsinjektioner.

Bilder

Kontakta oss

Telefon

E-post

Adress